Odmor za dušu i tijelo

Aktivnosti

Izabrali ste Zagorje za aktivni odmor. Niste pogriješili. Zapravo, donijeli ste najbolju moguću odluku, jer ono što vam Zagorje može ponuditi teško da ćete negdje drugdje pronaći. Koji god vid aktivnog odmora izabrali, bit ćete i više nego zadovoljni. Umorni, ali odmoreni. I spremni vratiti se i sve to ponoviti.

Villa Pačetina villa-pacetina.com Villa s bazenom kuća za odmor villa pool

Galerija fotografija

Ville Pačetina
Saznajte više

U BLIZINI VILLA

Aktivnosti i zabava

Blizina svih većih termi i toplica

Ville Pačetina udaljene su 10-ak minuta od termi Aquae Vivae. Vodeni park Aquae Vivae jedini je objekt termalnog kupališta u Hrvatskoj koji je od temelja u cijelosti izgrađen u ovom stoljeću i otvoren 2015.g. i svoje bazene puni prirodnom, izvorskom, ljekovitom, termomineralnom vodom temperature 41° C. Prirodna, ljekovita, termomineralna voda u svom izvorskom sastavu dostupna je svakom posjetitelju.

Muzeji i dvorci

Kada bi zidovi u dvorcima mogli govoriti, oni bi nam zasigurno ispričali najljepše priče o uzbudljivoj povijesti, životima dekadentnih plemića i smjelih lopova, priče o pustolovini, odanosti i preživljavanju. Nije vam potrebno više od 15-ak minuta vožnje kako bih posjetili neki od dvoraca hrvatskog zagorja ili poznati muzej krapinskih neandertalaca.

E-bike, quad i gastronomija

Uz prethodni dogovor nudimo iznamljivanje E-bike i quadova s kojim možete na poseban način po uređenim putevima doživjeti sve ljepote hrvatskog zagorja. U neposrednoj blizini villa nalazi se na tek 10-ak min vožnje mnogi renomirani i poznati restorani koji nude domaću hranu, a neki od njih imaju i michelinove zvjezdice. Preporuke za sve navedeno možete tražiti od domaćina.

zagorje.online

Istražite Hrvatsko zagorje

Sve atrakcije na jednom mjestu
Saznajte više
Villa Pačetina villa-pacetina.com Villa s bazenom kuća za odmor villa pool
Villa Pačetina villa-pacetina.com Villa s bazenom kuća za odmor villa pool