Villa Pačetina villa-pacetina.com Villa s bazenom kuća za odmor villa pool

SAZNAJTE SVE ŠTO VAS ZANIMA

KONTAKTIRAJTE NAS

Udaljene svega 30 minuta vožnje od Zagreba i 20 minuta od granice sa Slovenijom, smjestile su se Ville Pačetina. Ekskluzivne vile pozicionirane na prelijepom pitomom brežuljku, u potpunoj osami okružene šumom. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja vezana za ville, smještaj i organizacije vašeg odmora.

Cjenik
Villa Pačetina villa-pacetina.com Villa s bazenom kuća za odmor villa pool
flowers_top

Želimo vam omogućiti jednostavno i brzo provjeravanje cijene smještaja u našim vilama, kako biste mogli planirati svoj boravak kod nas. Stoga, molimo vas da unesete datume dolaska i odlaska u formu koja se nalazi na stranicama https://villa-pacetina.com/ville/villa-lara/ ili https://villa-pacetina.com/ville/villa-nina/.

Na taj način, naš sustav će automatski izračunati cijenu vašeg boravka u skladu s vašim odabranim datumima i prikazati vam ju na zaslonu. Naše cijene su dinamične i ovaj proces omogućuje da vidite trenutnu cijenu smještaja za vaše željene datume.

Nadamo se da će vam ovaj proces biti jednostavan i koristan te da ćete brzo pronaći odgovarajući smještaj u našim vilama. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

*** Za rezervaciju jednog noćenja u Villama Pačetina, molimo kontaktirajte domaćine radi provjere dostupnosti i cijene za željeni termin, budući da cijena i raspoloživost ovise o odabranom datumu.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.